Illustratie

1. Illustratieopdracht
We maken vrijblijvend kennis. Jij vertelt me over je ideeën, project of verhaal. Je geeft aan wat je voor ogen hebt en wat je wilt bereiken.

2. Afspraken
Op basis van je wensen, stuur ik je een offerte. Als je akkoord gaat met de offerte maken we afspraken onder andere over de planning.

3. Schetsen
Ik ga aan de slag met jouw info. Ik maak grove proefschetsen. We bespreken dat samen. Ik pas aan waar nodig en maak gedetailleerde proefschetsen.

4. Illustratie maken
Zodra de gedetailleerde proefschetsen akkoord zijn, werk ik ze digitaal verder uit en ik lever de eerste digitale versie aan. Waar nodig kan ik kleine correcties verwerken.

5. Illustratie aanleveren
Je ontvangt de definitieve versie. Klaar is ons gezamenlijk resultaat! Ik lever de illustratie op de gewenste wijze aan en stuur je de factuur.

Animatie

1. Animatieopdracht
We maken vrijblijvend kennis. Je vertelt mij wat je voor ogen hebt en wat je wilt bereiken met de animatie.

2. Op basis van je wensen, stuur ik een offerte. Als je akkoord gaat met de offerte maken we afspraken over de planning.

3. Ik ga aan de slag met jouw info. Ik maak een script waarin onder andere het doel, de doelgroep, de duur van de video en de verhaallijn is vastgelegd.

4. Zodra het script is goedgekeurd, maak ik een storyboard. Een storyboard is een serie tekeningen die samen weergeven hoe de animatie eruit gaat zien. Als je iets aan het storyboard wilt wijzigen, dan is dat uiteraard mogelijk. Wanneer nodig regel ik in overleg een voice-over.

5. Ik maak alle benodigde tekeningen.

6. De illustraties worden geanimeerd en afgestemd op de voice-over.

7. Je ontvangt de definitieve versie. Klaar is ons gezamenlijk resultaat! Ik lever de animatie aan en stuur je de factuur.

Vormgeven en drukken?
Je kunt zelf de vormgeving en het drukken regelen, maar ik kan dat ook voor je doen.
Uiteraard gaat dit weer in overleg.

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden.