Hallo!
Ik ben het gezicht achter Mary Welter illustraties in Harderwijk. Ik teken al van jongs af aan en ik ben 45 jaar, dus dat is al een tijdje. Mijn man Gerben en onze twee kinderen Steven en Marisa zijn gewend dat ik heel, heel veel teken. Ook in mijn vrije tijd heb ik een schetsboek op zak. Altijd? Ook bij de kapper, op een verjaardag of in de wachtkamer bij de dokter? Altijd! Het is prachtig om de beelden in je hoofd op papier te kunnen zetten.

Gedurende mijn loopbaan als communicatieadviseur gebruikte ik mijn illustraties steeds vaker. Ik heb een aanvullende cursus grafische vormgeving en een opleiding illustreren gevolgd. In oktober 2021 heb ik de stap gezet naar mijn eigen illustratiebedrijf. Het communicatievak ligt achter mij, maar ik kan nog steeds bogen op veel kennis en ervaring.

Programma’s
Ik werk met Affinity Photo, Affinity Designer, Affinity Publisher, Krita en Procreate.

Liefde en plezier
Ik stop in elke illustratie een beetje liefde en heel veel plezier. En als het klaar is? Ook met de opmaak van je communicatiemiddel en het contact met de drukker kan ik je eventueel helpen.

Wat kun je van mij verwachten?

  1. Een illustrator die een betrouwbare samenwerkingspartner is met een hele flinke dosis creativiteit en originaliteit.
  2. Iemand die luistert naar wensen en ideeën. Ik werk graag op basis van samenwerking.
  3. Duidelijke afspraken onder andere over de deadline.

“Aan ideeën geen gebrek. Ik zie de illustraties meestal letterlijk voor mij, voordat er iets op papier staat. Het mooiste moment is ‘s avonds vlak voordat ik mijn ogen sluit, dan zie ik allerlei beelden voor mij. Vaak teken ik ze later uit.”