Illustreren en animeren is maatwerk, dat geldt daarom ook voor de prijzen. Hieronder staat een indicatie van de prijzen exclusief 21% btw uitgaande van de afgebeelde illustraties. Graag maak ik op basis van je wensen een offerte op maat.

Indicatie prijzen
Strooi illustratie zwart/wit 35 euro.
Strooi illustratie in kleur 45 euro.
Eenvoudige illustratie € 95,-.
Complexe illustratie vanaf € 300,-.
Kaartontwerp € 225,-.
Geboortekaartje € 250,- (inclusief btw).
Ontwerp kleurplaat vanaf € 350,-.
Ontwerp activiteitenblad/informatieblad met kleine illustraties € 150,-.
Prijs ontwerp illustratie mok vanaf € 225,-.

Aan bovenstaande prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor een serie illustraties gelden veelal andere prijzen. Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw, uitgezonderd het ontwerp van een geboortekaartje waar de prijs inclusief btw staat vermeld. Bij de prijzen is drukwerk niet inbegrepen. Bovenop de prijs komt soms een klein percentage voor het gebruiksrecht.

Getekende animatie
Een animatie maken is een arbeidsintensief proces en bij de prijsbepaling is onder andere het aantal karakters, de lengte van de animatie, het aantal achtergronden en de inzet van een voice-over bepalend. Voor een animatie van maximaal 20 seconden is de prijs vanaf € 500, – exclusief btw. Voor een animatie van een minuut ligt de prijs om en nabij de € 1.500,- tot € 4.000,- euro exclusief btw.

Meer informatie
Neem gerust contact met mij op voor een kennismaking, vrijblijvend advies of een offerte.