Hallo aanstaande ouders,

Zijn jullie op zoek naar een heel persoonlijk geboortekaartje dat echt alleen voor jouw kindje is gemaakt? Spreekt mijn stijl aan? Zo ja, ik kan niet wachten om aan de slag te gaan met jullie ideeën en wensen! Uiteraard komt een ontwerp niet zomaar tot stand. We beginnen met een vrijblijvend gesprek. Daarna kan ik een offerte uitbrengen waarin ik jullie informeer over onder andere de prijs, de proefschets, de planning en dergelijke.

Het geboortekaartje kan ik heel persoonlijk maken door details op te nemen van jullie babykamer. Ik kan bijvoorbeeld dezelfde kleuren gebruiken. Maar ik kan ook andere herkenbare dingen tekenen, jullie huis bijvoorbeeld. Dit zijn zomaar wat ideeën, we kunnen er alle kanten mee op. Samen kijken we ook naar mooi papier en misschien vinden jullie een persoonlijke postzegel een leuk idee.

De prijs van het ontwerp hangt af van de hoeveelheid en de complexiteit van het tekenwerk. Zo is de prijs van het dubbelgevouwen, vierkante kaartje van 11 bij 11 centimeter op deze pagina bijvoorbeeld € 250,- inclusief btw. Bij deze prijs zijn het drukwerk en de enveloppen niet inbegrepen.

Wel inbegrepen is de drukwerkbegeleiding. Dit betekent dat ik het contact met de drukker voor jullie kan regelen. In de offerte kan ik de prijzen van het drukwerk en de enveloppen opnemen. De uiteindelijke bestelling pak ik eveneens voor jullie op. De enveloppen kan ik eerder aanleveren, zodat deze al geschreven kunnen worden. Heerlijk als dit goed wordt geregeld, toch?

Als je interesse hebt, neem dan alsjeblieft contact met mij op.